Binnenkort inschrijven voor 2019!

Foto: Marc Nolte

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Het traject van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam (GPR) gaat binnenkort weer beginnen! De GPR is de door Popunie georganiseerde muziekcompetitie voor alle Rotterdamse Bands, Singer/Songwriters, Hiphop en Electronic acts. De inschrijving voor alle categorieën gaat van start op 1 april en loopt tot en met 31 mei.

Binnenkort vind je hier de aanmeld link!
Alle categorieën kunnen zich tegelijkertijd aanmelden. Wat heb je nodig om je aan te melden? Een foto, biografie, drie (zelfgeschreven) tracks en een live-fragment (met uitzondering van de categorie Electronics).

Het traject
Na aanmelding buigt een professionele jury zich over de inzending van alle acts per categorie. Zij selecteren 5 acts per categorie voor de finale. Iedere inzending krijgt een gesprek met de jury. In dit gesprek hoor je wat de jury goed vond aan je act en waar je eventueel nog aan kunt werken. Dit is tevens het moment waarop de jury bekendmaakt of je door gaat naar de finale. Dit gesprek vindt begin juni plaats op het kantoor van Popunie.

Daarna gaat de finalist aan de slag met de feedback van de jury om het optreden in de finale te perfectioneren. Daarnaast krijgen alle finalisten coaching in de vorm van een gesprek rondom je backline en je stageplan, feedback op je biografie, presskit & social media, een fotoshoot en coachingsgesprek over gages en uitbetalingen. Lees hier meer over het gehele traject.

Prijzenpakket
Schop je het tot in de finale? Dan krijg je sowieso een gage voor je optreden. Hiernaast worden er in elke categorie geldprijzen en masterclasses uitgereikt aan de 1e prijswinnaar (€ 1.000,-) en aan de publieksfavoriet (€ 250,-). De winnaars treden daarnaast op tijdens het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2020 in Rotterdam. De prijzen en gages worden mogelijk gemaakt door Sena Performers, de hoofdsponsor van de wedstrijd.

Finales
De finales vinden plaats in één groot finaleweekend in september. We maken de data en locaties later bekend!

Houd voor updates en het inschrijven deze site of onze social media in de gaten!

Gepubliceerd op 12 februari 2019