Wowi wint De Belofte tijdens de Rotterdam Music Awards 2019!

Alle vier de jurywinnaars van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2019 werden genomineerd voor de Rotterdam Music Award 'De Belofte'. Hiphop-act Wowi wist de meeste stemmen in de wacht te slepen en mocht de award in ontvangst nemen!

Stem nu op De Belofte van 2019!

Alle winnaars van 2019 bekend!

Vrijdag 21 september won Wowi de Juryprijs voor de categorie Hiphop in BIRD. De Juryprijs van Electronics ging naar Fallwood. Op zaterdag vond de Singer/Songwriter finale als matinee plaats in een uitverkochte Eduard Flipse Zaal in De Doelen. Jessy Yasmeen won de Juryprijs. In de avond was de laatste finale in wederom een uitverkochte Eduard Flipse Zaal. Eline Mann won de Juryprijs Bands. 

Wowi wint de Hiphop finale en Fallwood de categorie Electronics

Maak kennis met de electronics finalisten

Op vrijdag 20 september vindt de Electronics finale van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam plaats in BIRD. Tussen al het Rotterdams talent dat zich heeft aangemeld, hebben deze vijf producers zich weten te plaatsen voor de finale.

MAAK KENNIS MET DE FINALISTEN: HIPHOP

Op vrijdag 20 september vindt de Hiphop finale van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam plaats in BIRD. Tussen al het Rotterdams talent dat zich heeft aangemeld, hebben deze vijf acts zich weten te plaatsen voor de finale.

Maak kennis met de finalisten: Singer/Songwriter!

Op zaterdag 21 september vindt de Singer/Songwriter finale van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam plaats in De Doelen. Tussen al het Rotterdams talent dat zich heeft aangemeld, hebben deze vijf acts zich weten te plaatsen voor de finale.

Maak kennis met de finalisten: Bands!

Op zaterdag 21 september vindt de Bands finale van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam plaats in De Doelen. Tussen al het Rotterdams talent dat zich heeft aangemeld, hebben deze vijf acts zich weten te plaatsen voor de finale.

Early Bird’s sold out!

De Early Birds voor de finales van 2019 zijn uitverkocht! Wacht niet te lang en koop snel jouw reguliere ticket(s) in de voorverkoop!

Early Bird tickets nu online!

De kaartverkoop voor de finales van 2019 is van start gegaan! Wacht niet te lang en koop snel jouw Early Bird ticket(s)!

Alle finalisten van 2019 bekend!

Welke acts mogen optreden tijdens het finaleweekend in september 2019? Eerder maakte we al de juryfinalisten bekend en nu is het de beurt aan de acts die zich in de finale wisten te plaatsen via de stem van het publiek.

Jury finalisten van alle vier de categorieën bekend!

Welke acts mogen optreden tijdens het finaleweekend in september 2019? Na maarliefst drie intensieve feedbackavonden maakten we de jury uitslag van alle vier de categorieën bekend.

Hiphop finalisten 2019 bekend!

Woensdag 12 juni hebben juryleden Mo Jakob (aka Richard Nazier) en dj Aisek (Kesia Smit) zich in het zweet gewerkt om vier finalisten te kiezen voor de categorie Hiphop.

Electronics finalisten bekend!

Juryleden Trian Kayhatu en Jaap Wiewel (Killing Skills) hebben de moeilijke klus geklaard en hebben vier finalisten gekozen uit alle aanmeldingen voor de categorie Electronics.

Inschrijvingen 2019: gesloten!

Je kon je tot en met zondag 2 juni inschrijven voor de editie van 2019. De inschrijvingen zijn nu gesloten en de inschrijvingen worden verwerkt en beluisterd en beoordeeld door de demojury.

Inschrijvingsperiode verlengd ivm Hemelvaart weekend!

Muzikanten uit Rotterdam opgelet! We hebben speciaal in verband met het lange Hemelvaart weekend de inschrijvingen nog een paar dagen verlengd.

Inschrijvingen 2019 geopend!

Het traject gaat weer beginnen. De inschrijving voor alle categorieën is geopend en loopt tot en met 31 mei.

Binnenkort inschrijven voor 2019!

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Het traject van de Grote Prijs van Rotterdam gaat binnenkort weer beginnen!

WARD wint de juryprijs categorie Singer/Songwriter en KEES de publieksprijs!

Zondag 23 september vond de categorie Singer/Songwriter 2018 plaats. Finalisten KEES, Dax, WARD, Darren Gardner en Brian Murphy traden op in de kleine zaal van Theater Rotterdam locatie Schouwburg. WARD won de Juryprijs en KEES won de Publieksprijs.  

Djesco wint de categorie Hiphop en Highrfreeqncs Electronics!

Zaterdag 22 september vonden de Hiphop en Electronics categorieën 2018 in BIRD plaats. In de categorie Hiphop streden finalisten Mopperatchi, Djesco, Josimar Gomes, K.I.M.M.I.E.D en Grimm om de titel en bij de categorie Electronics waren dat Lilø, Dread Pitt, Low Gain Antenna, HighrFreeqncs en Victor Metske.

BOURBON AVENUE WINT OVERTUIGEND IN DE CATEGORIE BANDS!

Vrijdag 21 september vond de finale van de categorie Bands 2018 plaats in WORM. Finalisten Bourbon Avenue, Djocy Santos, Laura Jorinde en Jibber Jabber & The Jams streden om de titel. De vijfde finalist Massa moest helaas het optreden afzeggen. Bourbon Avenue won zowel de Publieksprijs als de Juryprijs.

Het stemmen voor de Publieksprijs is gesloten!

Tot 12.00 vandaag kon er gestemd worden voor de Publieksprijs in alle categorieën.
Er is in totaal zo'n 2500 keer gestemd. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de finales!

Stem nu op jouw favoriet voor de Publieksprijs per categorie!

De finalisten zijn al een tijd terug bekend gemaakt en vanaf nu kun je stemmen op jouw favoriet in een van de vier categorieën. De publieksfavoriet wordt bepaald aan de hand van de online stemmen.

Koop nu je tickets voor de finales!

Op 21, 22 en 23 september zijn de finales met 20 bijzonder diverse en getalenteerde artiesten.
Laat je verrassen door de veelzijdigheid van de beste, opkomende Rotterdamse artiesten van 2018! Wil je dit niet missen? Koop dan snel jouw kaartje(s) voor de finale(s)!

Alle finalisten van 2018 bekend!

Na maarliefst drie intensieve feedbackavonden maakt Popunie de uitslag van alle vier de categorieën bekend. Dit zijn de talenten:

Winnaar Singer/Songwriter 2017 op Bevrijdingsfestival ZH

Bekijk de prachtige beelden van St. Maane, de winnaar van de GPR Singer/Songwriter 2017, op Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2018!

Winnaar Hiphop 2017 op Bevrijdingsfestival ZH

Bekijk het interview met JR & Th'Acquisition op Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2018!

Recensie Sinuous Gullie – Animistic Beliefs

Wie zijn elektronica het liefst analoog eet en graag namen als Drexciya en Dopplereffekt op de menukaart ziet staan, moet als de wiedeweerga naar Animistic Beliefs gaan.

Winnaars Rotterdam Music Awards 2017 bekend

Maandag 11 december zijn de winnaars van de Rotterdam Music Awards bekendgemaakt door de Popunie. Door het weeralarm Code Rood moest de awardshow in KINO Rotterdam helaas worden afgelast. Als alternatief is er een mooi filmpje gemaakt waarop de winnaars worden gepresenteerd.

Stem nu op de Belofte 2017!

De stembus van de Rotterdam Music Awards is weer geopend en dit jaar mag er ook op De Belofte van 2017 gestemd worden! De genomineerden zijn de jury-winnaars van de Sena Grote Prijs van Rotterdam 2017 en zullen het tegen elkaar opnemen om dit jaar de award en geldprijs in de wacht te slepen.

MC JR & Th’Acquisition en Animistic Beliefs winnaars Grote Prijs van Rotterdam

Zaterdag 7 oktober vond in het Café en de Zaal van BIRD de laatste finale plaats van de Sena Grote Prijs van Rotterdam 2017. De beurt was aan de categorieën Hiphop en Electronics. Hiphop finalisten ALEXA, De Kraker, FABZ Pi, MC JR & Th’Acquisition en Shagga Ranx streden hier om de titel. Bij de categorie Electronics waren het finalisten Animistic Beliefs, Dread Pitt, Holowave, Rej. en Kiki Bonanza die de strijd met elkaar aangingen.