Categorie Singer/Songwriter

Is een muzikant die tevens de componist en tekstschrijver van het uitgevoerde materiaal is. Begeleiding door maximaal drie andere muzikanten is toegestaan. Alle genres zijn welkom zolang de tekst en het liedje centraal blijven staan.

Singer-songwriters uit Rotterdam kunnen zich in 2018 weer inschrijven voor de volgende editie. Lees hier meer over jurywinnaar  St. Maane en de overige finalisten van 2017. Dit is hoe het traject er in 2017 aan toe ging:

Fase 1: Inschrijven en selectie

Handige Popunie tips voor de wedstrijd: Alles over het maken van goede promofoto’s lees je hier. Wil je weten hoe je een goede biografie schrijft? Kijk dan hier. Doe er je voordeel mee!

Fase 2: Coaching finalisten en finale

Fase 3: Winnaars en natraject

De Popunie, organisator van de Sena Grote Prijs van Rotterdam, tracht in het jaar na de wedstrijd nog zoveel mogelijk promotionele en educatieve activiteiten die ze zelf aanbieden, dan wel die via partners op haar pad komen, aan te bieden aan de winnaars en finalisten.

*Aangezien de Sena Grote Prijs van Rotterdam afhankelijk is van haar partners en sponsors zijn alle prijzen onder voorbehoud.

Wil je meer weten over eerdere edities? Kijk dan bij historie.