Stem nu op jouw favoriet voor de Publieksprijs per categorie!

De finalisten zijn al een tijd terug bekend gemaakt en vanaf nu kun je stemmen op jouw favoriet in een van de vier categorieën. De publieksfavoriet wordt bepaald aan de hand van de online stemmen.

 

Benieuwd wie de finalisten zijn?
Bekijk alle finalisten en breng je stem uit via groteprijsrotterdam.popunie.nl/stemmen

De vier categorieën
De publieksprijzen worden uitgereikt in de categorieën Bands, Electronics, Hiphop en Singer/Songwriter. De publieksfavoriet wint een geldbedrag (met dank aan Sena Performers) van € 250,- en coaching.

Hoofdprijzen per categorie
Naast de publieksprijs wordt er per finale een hoofdprijs uitgereikt. De hoofdprijs wordt uitgereikt door een vakjury die de acts beoordeeld op originaliteit, muzikaliteit en de live performance (uitzondering hierop is de categorie Electronics, omdat zij niet live optreden.)

Rotterdam Music Awards
De winnaars van de hoofdprijzen zijn automatisch genomineerd voor de Rotterdam Music Award in de categorie De Belofte. Deze prijs wordt in samenwerking met Music Matters uitgereikt. In deze categorie maken de vier jurywinnaars kans op het winnen van een stimuleringsprijs ter waarde van €10.000,- en een coachingstraject verzorgd door Music Matters. In 2017 won Electronics winnaar Animistic Beliefs de Rotterdam Music Award in de categorie De Belofte.

Wil je de finales bijwonen? Dat kan:
> Vrijdag 21 september BANDS in WORM.
> Zaterdag 22 september HIPHOP & ELECTRONICS* in BIRD.
> Zondag 23 september SINGER/SONGWRITER in TR ROTTERDAM SCHOUWBURG.

*Voor de categorie Electronics is geen ticket nodig.

Gepubliceerd op 3 september 2018