Bands 2019

Op zaterdag 21 september vond de finale van de categorie Bands plaats in De Doelen. Modji, Ella East, The Legendary Orchestra Of Love, Hearing Dogs For Deaf People & Eline Mann streden om de Juryprijs.

The Legendary Orchestra Of Love won de Publieksprijs & Eline Mann was de grote winnaar van de Juryprijs!

Singer/Songwriter 2019

Op zaterdag 21 september vond de finale van de categorie Singer/Songwriter plaats in De Doelen. RZLZ, Serelda, Laura, Jessy Yasmeen & Le Motat streden om de Juryprijs.

Serelda won de Publieksprijs & Jessy Yasmeen was de grote winnaar van de Juryprijs!

Electronics 2019

Op vrijdag 20 september vond de finale van de categorie Electronics plaats in BIRD. Kofi The Unknown, Pildrin, Deep Filip, Fallwood & Oby Nine streden om de Juryprijs.

Kofi The Unknown won de Publieksprijs & Fallwood was de grote winnaar van de Juryprijs!

Hiphop 2019

Op vrijdag 20 september vond de finale van de categorie Hiphop plaats in BIRD. Boogie Brothers, Troy Dominiq, ANDIJ, Wowi & Zachery V streden om de Juryprijs.

Boogie Brothers won de Publieksprijs & Wowi was de grote winnaar van de Juryprijs!

Singer/Songwriter 2018

Op zondag 23 september vond de finale van de categorie Singer/Songwriter plaats in Theater Rotterdam. KEES, Dax Niesten, Brian Murphy, Darren Gardner & WARD streden om de Juryprijs.

KEES won de Publieksprijs & WARD was de grote winnaar van de Juryprijs!

Electronics 2018

Op zaterdag 22 september vond de finale plaats van de categorieën Hiphop & Electronics in BIRD Rotterdam. In de categorie Electronics streden Dread Pitt, Victor Metske, Highrfreeqncs, Lilø & Low Gain Antenna om de juryprijs.

Highrfreeqncs heeft de juryprijs gewonnen & Low Gain Antenna de publieksprijs!

Hiphop 2018

Op zaterdag 22 september vond de finale plaats van de categorieën Hiphop & Electronics in BIRD Rotterdam. In de categorie Hiphop streden Mopperatchi, YungGrimm, K.I.M.M.I.E.D, Djesco & Josimar Gomes om de juryprijs.

Waar Djesco met zowel de jury als publieksprijs naar huis ging!

Bands 2018

Op vrijdag 21 september vond de finale van de categorie Bands plaats in WORM Rotterdam. Bourbon Avenue, Djocy Santos, Laura Jorinde & Jibber Jabber & the Jams streden om de juryprijs.

De winnaar van zowel de publieksprijs als de juryprijs is Bourbon Avenue!

Winnaar St. Maane @ Bevrijdingsfestival ZH

Waarom meedoen met de #GrotePrijsRdam18? Bekijk de prachtige beelden van St. Maane, de winnaar van de GPR Singer/Songwriter 2017. Ben jij een Rotterdamse singer/songwriter en klaar voor de volgende stap in je carrière? Schrijf jezelf in en wie weet sta jij dit jaar in de finale in Theater Rotterdam! Inschrijven kan tot 1 juni.

📹 MiesMoves

Winnaar JR & Th'Acquisition @ Bevrijdingsfestival ZH

Wat heeft het winnen van de Sena Grote Prijs van Rotterdam in 2017 JR & Th’Acquisition gebracht? Naast de money natuurlijk 😉

Hiphop & Electronics 2017

De Hiphop en Electronics finale van 2017 vond plaats in BIRD. Finalisten categorie Hiphop waren: MC JR & Th’Acquisition, Alexa, De Kraker, FABZ Pi en Shagga Ranx. Finalisten categorie Electronics waren: Animistic Beliefs, Dread Pitt, Holowave, Rej. en Kiki Bonanza.

Roffa Represent - aflevering 1

MC JR & Th’Acquisition (Hiphop winnaar 2017) werd geïnterviewd voor de eerste Roffa Represent video!

Singer/Songwriter 2017

De Singer/Songwriter finale van 2017 vond plaats in de Schouwburg van Theater Rotterdam. Finalisten waren: St. Maane, Joost Wander, Alison Jutta, Elina Lys en IBROW.

Nieuwe video van Animistic Beliefs

Video van Marianentrog Patrol. Gepubliceerd op 21 februari 2018.

Roffa Represent - aflevering 5

FABZ Pi (Hiphop finalist 2017) werd geïnterviewd voor Roffa Represent!

Bands 2017

De Bands finale van 2017 vond plaats in Rotown. Finalisten waren: St. Solaire, Goodnight Moonlight, Diabote, J.C. Thomas & The Missing Slippers en Joia.

Roffa Represent - aflevering 7

Alexa (Hiphop finalist 2017) werd geïnterviewd door Roffa Represent!

Nieuwe video van St. Maane

Video van Julia. Gepubliceerd op 28 november 2017.