Singer-songwriter

Op 20 september zal de finale van Singer-Songwriter plaatsvinden. De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt op onze socials!

De volgende vier singer/songwriters hebben sowieso al een plek in de finale bemachtigd door de jury te overtuigen van hun skills. Er is nog 1 plek over voor de publieksfinalist!

Liza Weald – Onder het geritsel van rusteloze takken ontspringt een bron van licht in het duister en worden de contouren van een gezicht zichtbaar. Liza Weald is een singer-songwriter en verhalenvertelster binnen het dromerige indie folk-genre. Samen met haar band vult ze het podium met sfeer en warme klanken, omgeven door een vleugje mysterieuze kalmte. Met haar muziek tracht ze niet alleen haar eigen verhaal te verkondigen, maar ook dat van jullie allemaal te laten weerklinken. Op dit moment schrijft Liza Weald aan haar debuutalbum, waarvan de eerste single “Take You Home” uitkwam in mei. Voor fans van: Fleet Foxes, Bear’s Den.

LUCAS – LUCAS schrijft over de menselijke noodzaak en zoektocht naar affectie, vertaald in androgyne, futuristische klanken als poëtische dreampop. Met eerlijkheid en kwetsbaarheid probeert hij een utopia van sociale inclusiviteit te schetsen. Invloeden als MEROL, Spinvis, Annie M.G. Schmidt, maar ook buitenlandse acts als Kindness, Sufjan Stevens en Christine & The Queens zijn terug te horen en zorgen voor innovatieve en relevante muziek.

Nana M. Rose – Rotterdam-based singer-songwriter Nana M. Rose writes beautiful, intimate piano ballads, carried by her incredible, larger-than-life voice. Her songs are reminiscent of Adele’s stirring style and have a dreamy, cinematic flair evocative of Lana del Rey.

Naomi Snell – Naomi Snell is een Nederlandse singer-songwriter. Ze groeide op in de wereld van klassieke muziek en begon op jonge leeftijd met viool- en pianolessen. Dit was ook het moment dat ze kleine liedjes op de piano begon te componeren. Op haar zestiende leerde ze zichzelf gitaar spelen en zingen, waarna ze serieuzer werd in het nastreven van een muziekcarrière.